Tips en trucs voor succes in online marketing

Online marketing is een expertise waarin de wereld snel verandert. Onze top 5% freelancers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zij delen deze kennis graag. Want zoals zij als geen ander weten: delen is vermenigvuldigen. De echte specialisten zenden graag hun kennis en leren voortdurend bij. Profiteer van hun inzichten en lees meer over online marketing, bijvoorbeeld SEO, SEA, CRO, E-mail marketing en Social Media.

Als ondernemer of marketing manager kun je zelf al heel veel bereiken. Maar als specialistische kennis nodig is, huur dan een specialist in. TopCampaign helpt je hier graag bij. Wij hebben de beste freelancers direct beschikbaar. Ben je op zoek naar meerdere specialisten die samen moeten werken? Wij kunnen desgewenst ook een virtual team van specialisten voor je samenstellen.

Falender marketeers!
Performance Based Marketing
Reinier

Hoe herken je falende marketeers? Trap niet in de branding valkuil

Er moet mij iets van het hart. Ik ben helemaal klaar met traditionele dure falende marketeers en bureaus die hun falen verschuilen achter de term ‘branding’. Hoewel branding een onmisbaar element van de marketing-mix kan zijn, wordt het vaak misbruikt om falende online campagnes te verdoezelen.

Lees meer »
Online Marketing
Jeroen

8 onmisbare tips voor effectieve SEO in 2020

Het is een keiharde waarheid: als je niet in Google’s top-10 zoekresultaten staat voor je keywords, dan is je website praktisch onzichtbaar op Google. Wij hebben 8 SEO tips voor je om daar wat aan te doen. Het goede nieuws is: het is geen rocket science. Maar het vergt wel voortdurende aandacht.

Lees meer »
Dutch Innovation Factory
Online Marketing
Jeroen

Hoe slimme bedrijven hun online marketing vragen oplossen

Is marketing in jouw organisatie ook al jaren een zorgenkindje? Vraag jij je ook af waarom het maar niet gaat ‘vliegen’ met de leads, de verkopen of de bekendheid op de social media? Misschien moet je dan eens een expert uit het netwerk van TopCampaign ontmoeten.

Lees meer »
Zwangerschap
Freelancers
Anouk Derksen

Online marketing manager vervangen tijdens zwangerschap? Kies een freelancer.

Wanneer een medewerkster met zwangerschapsverlof gaat in de online marketing, kan dat nogal eens voor problemen zorgen. Het is niet een vakgebied waar snel en eenvoudig iemand voor opgeleid is. Vervanging intern kan daarom lastig zijn. Toch wil je als bedrijf niet stilstaan. Hoe los je dat op? Een freelancer kan in zulke gevallen uitkomst bieden.

Lees meer »