VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom een CRO specialist van TopCampaign?

Een website kan nog zo goed onder de aandacht gebracht worden via bijvoorbeeld SEO en SEA, als er geen conversies komen heb je er niets aan. Daarom is CRO (Conversion Rate Optimization) zo ongelooflijk belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat een website bezoeker een klant wordt? Een CRO specialist van TopCampaign kan dit voor je uitzoeken. Vaak zien we dat bedrijven beginnen met het aantrekken van SEO en SEA expertise, om vervolgens teleurgesteld te raken in de resultaten. Wanneer de conversie niet op orde is en er onvoldoende aan CRO is gedaan, zullen bezoekers de funnel van bezoek naar bijvoorbeeld aankoop of inschrijving niet voltooien. Het betekent dat al het harde werk dat is gedaan om de bezoeker te interesseren en het geld dat is betaald om hem daar te krijgen, voor niets is geweest. Een CRO specialist van TopCampaign zal je website goed doorlichten en waar nodig aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat bezoekers beter gaan converteren. De ervaring leert dat er in vrijwel alle gevallen winst te boeken is. In veel gevallen zelfs tientallen procenten! De CRO specialist maakt gebruik van geavanceerde tools en zal het gedrag van websitebezoekers zorgvuldig analyseren. Op basis hiervan kan de conversie ratio steeds verder geoptimaliseerd worden, wat uiteindelijk SEO en SEA campagnes veel effectiever maakt.

Een exclusief netwerk van CRO specialisten

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor TopCampaign

Top 5% CRO specialist

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen middelmatige resultaten. Wij hebben de perfecte CRO-specialist al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op werkpassie, technische kennis, communicatie en resultaat gerichtheid. De top 5% die daaruit is gekomen, zet zich ook graag in voor jouw organisatie.

Geen kosten

Wij zijn geen agentschap of recruiter. We willen gewoon de beste CRO-expert koppelen aan een slim bedrijf. Uit ervaring weten wij dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste is. Voor beide partijen. Daarom is er geen commissie; we bieden je wel onze unieke tevredenheidsgarantie.

Binne 48 uur een CRO-expert

Het is vrijwel niet te doen om goede CRO-specialisten te vinden. TopCampaign belooft je de beste expert binnen een paar dagen. Hoe doen we dat? Je laat ons eerst weten wat je precies zoekt. In een kort gesprek gaan we er wat dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale CRO-expert aan je voor. Twijfel je? Dan zoeken wij voor je verder.

Persoonlijke service

TopCampaign is een exclusief netwerk van CRO experts. Bij zo’n netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk en met kennis van zaken. Natuurlijk letten wij erop dat de geselecteerde freelancers goede communicatievaardigheden hebben. Net als wij.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je CRO vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je CRO vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We stellen de ideale CRO freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw CRO wordt optimaal!

    De CRO expert doet samen met jou wat nodig is om je bezoekers beter te converteren. Succes is gegarandeerd.

Enkele van onze top CRO-specialisten

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe is een performance marketeer met ruim 7 jaar ervaring. Naast het realiseren van groei, blinkt Lieuwe ook uit in het minimaliseren van de acquisitiekosten in Google Ads. Hiervoor richt hij op maat gemaakte en ‘real-time’ rapportages voor je in. Huur Lieuwe direct in en ervaar welk verschil dit voor je campagne kan maken.

Robert Koelewijn

Robert is een erkent SEO en CRO specialist. Hij heeft grote projecten gedaan bij o.a. Manutan en Solvari. Daarnaast is hij de auteur van het online marketing boek: ‘Jouw online marketing strategie’.

De top 5% CRO experts van Nederland. Direct beschikbaar.