TRUSTED BY STARTUPS AND SMART COMPANIES

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom een ASO specialist van TopCampaign?

ASO (App Store Optimization) is het hoger laten ranken van je apps in de AppStore van Apple en de Play Store van Google. Hierdoor wordt je app makkelijker gevonden, en krijg je meer installs en gebruikers. Het is de beste manier om kosteneffectief je mobile business te laten groeien. In de huidige tijd zijn apps niet meer weg te denken, en ASO is een echt specialisme geworden. SEO specialisten weten goed hoe je een website hoger moet laten ranken, maar zij kunnen je niet adviseren over effectieve ASO. Hoewel de principes soms hetzelfde zijn, zijn er ook veel verschillen.

Hoe zorg je dat je app hoger scoort stores? Dat is echt een vak apart. De algoritmes die Apple en Google bedenken, worden elke keer weer bijgesteld. Wat vandaag werkt, zal morgen weer anders zijn. De ASO specialisten van TopCampaign hebben unieke ervaring met ASO campagnes. Zij weten wat je moet doen om jouw app hoger geranked te krijgen en meer engagement van gebruikers te stimuleren. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op ASO-gebied.

Natuurlijk kun je ook gaan adverteren om app installs te genereren. Hierover kunnen onze specialisten je ook adviseren. Maar de installs die je via ASO binnen krijgt, zijn gratis. Op de lange termijn kan ASO van onschatbare waarde voor je business zijn. De slimste bedrijven verdienen heel veel geld omdat ze hoog scoren in App Store. Daarbij zijn ze geholpen door experts, zoals die van TopCampaign. 

Wat doet een ASO expert? Hij of zij zal de best scorende keywords voor de apps bepalen, testen met beschrijvingen en app icons, en daarnaast adviseren over engagement verhogende zaken zoals push notificaties, content en in-app messages. De resultaten zullen voortdurend gemonitord en geoptimaliseerd worden, zodat jouw apps altijd de beste positie in de App Store behouden.

Een exclusief netwerk van ASO experts

Why startups and smart companies choose TopCampaign

Top 5%

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen middelmatige resultaten. Wij hebben de perfecte ASO-expert al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse mobile marketing freelancers gescreend op technische kennis, werkpassie, communicatie en resultaat gerichtheid. Daaruit is een top 5% gekomen, die zich ook graag inzet voor jouw organisatie.

Geen bijkomende kosten

Wij zijn geen recruiters. Ons doel is de perfecte ASO-expert te matchen met mooie bedrijven. Uit ervaring weten wij dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste werkt voor beide partijen. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een unieke tevredenheidsgarantie.

Binnen 48 uur een ASO-specialist

Goede ASO-expert zijn moeilijk te vinden. Het is een vakgebied dat net nieuw is en je komt al snel uit bij traditionele marketeers die het niet echt begrijpen. TopCampaign belooft je de perfecte match binnen een paar dagen. Binnen 48 uur stellen we de ASO-expert aan je voor. Twijfel je? Dan zoeken we verder. Maar dat gebeurt zelden.

Personal service

TopCampaign heeft een exclusief netwerk van ASO experts aan zich verbonden. Bij zo’n netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk, direct, en met grondige kennis van zaken. We letten erop dat de geselecteerde freelancers hechten aan goede communicatievaardigheden. Net als wij.

How it works

  • 1. Stel ons je ASO vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je app en ASO vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de beste match

    We stellen de ideale ASO freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw ASO wordt state-of-the-art!

    De ASO specialist zorgt dat jouw app hoger rankt in de AppStore en meer installs genereert. Success guaranteed.

De top 5% ASO experts van Nederland. Direct beschikbaar.