Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden over TopCampaign

Vertel ons via een korte enquête welke online marketing specialist je zoekt. Wij stellen dan een top-5% online marketeer uit ons netwerk aan je voor. Geen zin om een vragenlijst in te vullen? Neem dan gewoon contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Als je dit leest, ben je door de acties van één van onze freelancers op het platform gekomen. Via Google, LinkedIn, een sociaal netwerk een advertentie in een blad of van horen zeggen. Een freelancer van TopCampaign benut alle mogelijke kanalen. Graag voor jou, maar ook voor ons! Hoeveel meer bewijs dat ze effectief zijn heb je nodig?

Online marketing is onze passie. Wij zijn elke dag bezig om de beste freelancers te vinden voor slimme bedrijven die kansen zien voor online marketing. Daar bovenop verbeteren we continu onze screening processen en vergroten we ons bereik. Kortom: een steeds grotere vijver en een steeds betere hengel leveren de beste zalmen op. En daar weer het neusje van.

Referentie nodig? Laat het ons weten en we vertellen je graag onze succesverhalen. Of kijk rond op de website voor inspiratie.

Vrijwel alle freelancers werken in Nederland en de meesten hebben Nederlands als moedertaal. In sommige gevallen werken we ook met internationale specialisten, maar dat geven we duidelijk aan tijdens het aanvraagproces.

Bijna al onze freelancers werken in Nederland en kunnen dus ook op kantoor komen werken. Er zijn ook freelancers die vanuit het buitenland opdrachten aannemen. Uit ervaring weten we dat dit in veel gevallen goed werkt, het is immers online marketing. Het is maar wat je prettig vindt. We stellen alleen freelancers aan je voor die 100% voldoen aan de criteria die je hebt gesteld.

Elke freelancer bepaalt zijn of haar eigen uurtarief. Tijdens de aanvraag kun je aangeven in welke tariefklasse je ons wilt laten zoeken. Vervolgens koppelen we de geschikte freelancer(s), op basis van je budget. Jij bepaalt uiteraard uiteindelijk voor welke freelancer je kiest. En een uurtarief zegt lang niet alles; een Top-5% specialist zal veel minder uren nodig hebben om een effectieve campagne op te zetten dan een generalist die alles nog moet leren.

Natuurlijk kost kwaliteit geld. Maar dat geld verdient zichzelf zo terug. In resultaten. Daarbij zal het je meevallen dat de meeste online marketing specialisten die aangesloten zijn bij TopCampaign een zeer schappelijk tarief rekenen.

Wij laten elke freelancer vrij om zijn eigen tarief te bepalen. Maar wij geven hen wel het advies om het uurtarief schappelijk te houden, zodat ook start-ups en MKB bedrijven ervan kunnen profiteren. Vervolgens zullen wij in overleg met het bedrijf bepalen welke freelancer het beste matcht bij het project. Daarbij kijken we zowel naar de inhoud als naar het budget.

Niets! Zo simpel en ook aantrekkelijk is het. Je betaalt geen opstartkosten, recruitment fee of enige andere commissie. We willen TopCampaign graag toegankelijk en transparant houden.

De freelancers in ons bestand vinden TopCampaign zo waardevol, dat ze een klein percentage van hun uurtarief aan ons afdragen. Zo worden ze in staat gesteld om eenvoudig mooie opdrachtgevers te vinden en hun talent te richten op waar ze echt goed in zijn: top online marketing campagnes opzetten.

TopCampaign is opgericht door online ondernemers die precies tegen hetzelfde probleem aanliepen als jij nu ervaart. Ze zijn ermee aan de slag gegaan en creëerden na verloop van tijd een selectie van experts voor hun eigen bedrijven. Daaruit is TopCampaign ontstaan. Lees meer over ons.

Wij hebben er vertrouwen in dat onze freelancers goed werk afleveren. Daarom bieden wij een unieke tevredenheidsgarantie. In het geval dat je niet tevreden bent met het geleverde werk, zullen wij je helpen daar een oplossing voor te vinden. In veel gevallen kost dit niets.

 

Lees onze tevredenheidsgarantie door voor de voorwaarden, en hoe je deze moeten inroepen.