VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom op Instagram adverteren?

Instagram is één van de populairste social media platforms in Nederland. Daarbij is wetenschappelijk aangetoond dat mensen visuele content 60.000 keer sneller verwerken dan teksten. Het bereik en de gerichte targeting opties maken adverteren op Instagram zeer interessant voor bedrijven. Met Instagram advertenties is het mogelijk de juiste doelgroep te bereiken, visueel hun aandacht te trekken en doelstellingen te realiseren. Het is een ideaal platform om de bekendheid van je brand, producten, apps en evenementen te vergroten. Instagram heeft het hoogste reactieniveau van alle social media.

Het is echter lastig om effectief op Instagram te adverteren. Instagram is relatief nieuw en over het algemeen het domein van millennials. Er gaat al snel veel geld doorheen. Dan is het fijn om de zekerheid te hebben dat het budget goed wordt besteed. Ontdek hoe freelancers uit het TopCampaign netwerk je bedrijf kunnen helpen met succesvolle campagnes op Instagram.

Waarom een Instagram ads specialist van TopCampaign?

Effectief adverteren of Instagram is een vak apart, waarin je niet om goede specialisten heen kunt. Waarom is dat? Een advertentie campagne op Instagram wordt betaald per klik of conversie. Dit kost geld. Daarmee rommelen kan je veel geld kosten. Je hebt een ervaren Instagram ads-specialist nodig, die dit voor je opzet, beheert en optimaliseert. Die de tools van Instagram op zijn duimpje kent. Die weet hoe je werkt met berichten en stories. Deze Insta Ads specialisten zijn beschikbaar via het TopCampaign netwerk. De Instagram ads specialist zorgt ervoor dat elke euro die je in je Instagram campagnes stopt, zoveel mogelijk oplevert voor je business. Daardoor kun je meer klanten binnenhalen! Neer producten verkopen. En… harder groeien.

Natuurlijk kun je ook op andere platforms adverteren zoals op Facebook en Google. Onze SEA specialisten helpen je graag met Search Engine Advertising om je website op Google te boosten. Maar wil je gebruik maken van de unieke visuele mogelijkheden van Instagram, of wil je millennials bereiken, dan kun je niet om Instagram heen. Met Insta ads kun je heel gericht met budgetten werken om effectief bezoekers te trekken en conversies te tracken. Daarbij is ervaring met wat werkt (en wat niet werkt) veel waard. De freelancers van TopCampaign hebben die ervaring, omdat adverteren op Instagram hun dagelijkse werk is. Ze kunnen direct een effectieve Instagram campagne neerzetten. Al onze specialisten hebben bovendien ervaring met adverteren op andere social netwerken zoals Facebook en Twitter.

Een exclusief netwerk van Instagram ads specialisten

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor TopCampaign

Top 5%

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen halfbakken resultaten. Wij hebben de perfecte Instagram specialist al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op werkpassie, technische kennis, communicatie en resultaat gerichtheid. De top 5% die daaruit is gekomen, zet zich ook graag in voor jouw organisatie.

Geen kosten

Wij zijn geen agentschap of recruiter. We willen gewoon de beste Instagram ads-expert koppelen aan een slim bedrijf. Uit ervaring weten wij dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste is. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een unieke tevredenheidsgarantie.

Een Instagram ads-specialist in 48 uur

Normaal kan het maanden duren om een goede Instagram-specialist te vinden. TopCampaign belooft je de beste expert binnen een paar dagen. Hoe? Je laat ons eerst weten wat je precies zoekt. In een kort gesprek gaan we er wat dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale Instagram ads-specialist aan je voor.

Persoonlijke service

TopCampaign is een netwerk waarin de beste Instagram ads experts van Nederland zitten. Bij zo’n exclusief netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk en met kennis van zaken. Natuurlijk letten wij erop dat de geselecteerde freelancers goede communicatievaardigheden hebben. Net als wij.

Enkele van onze top Instagram specialisten

Manon Krom

Manon Krom

Manon Krom is een PPC specialist pur sang. Als één van de eerste 10 Google medewerkers in Nederland weet ze als geen ander wat nodig is om online succes te boeken. Manon heeft zich met veel passie ingezet voor bedrijven als Viking Direct, Startselect en is nu beschikbaar om ook voor jouw PPC campagne groei te realiseren.

Geert v.d. Rijdt

Geert v.d. Rijdt

Geert heeft namens een bureau diverse campagnes beheerd van zowel corporates als MKB-bedrijven. Hij startte onlangs zijn eigen bureau en legt zich als freelancer met name toe op B2B (LinkedIn) marketing. Geert heeft bewezen op creatieve wijze groei te kunnen realiseren op dit platform.

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe is een performance marketeer met ruim 7 jaar ervaring. Naast het realiseren van groei, blinkt Lieuwe ook uit in het minimaliseren van de acquisitiekosten in Google Ads. Hiervoor richt hij op maat gemaakte en ‘real-time’ rapportages voor je in. Huur Lieuwe direct in en ervaar welk verschil dit voor je campagne kan maken.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je Instagram ads vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We stellen de ideale Instagram ads freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw Facebook campagne wordt top!

    De Instagram ads specialist zet een alles wat nodig is voor je op om bezoekers naar je website te trekken. Succes gegarandeerd.

De top 5% Instagram ads-specialisten van Nederland. Direct beschikbaar.