VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom adverteren op LinkedIn?

LinkedIn is het grootste professionele social netwerk ter wereld. Voor bedrijven die actief zijn in B2B markten, is LinkedIn een bijzonder aantrekkelijk platform om op te adverteren. Het bereik en de gerichte targeting opties, maken adverteren op LinkedIn zeer effectief. Met gerichte LinkedIn advertenties is het mogelijk om een specifieke doelgroep van beslissers te bereiken, hun aandacht te trekken en sales te genereren. Niet alleen directe sales zijn interessant. Op LinkedIn is het een goede strategie om een netwerk op te bouwen, zodat je bereik hebt voor thought leadership content.   

Het is echter niet gemakkelijk om effectief op LinkedIn te adverteren. De tooling is complex en een goede campagne opzetten kost geld. Dan is het prettig om de zekerheid te hebben dat het budget goed wordt ingezet. Ontdek hoe de freelancers uit het TopCampaign netwerk je kunnen helpen met succesvolle LinkedIn Ads campagnes om je netwerk te vergroten.

Waarom een LinkedIn ads specialist van TopCampaign?

Effectief adverteren op LinkeIn is een vak apart, waarin specialisten essentieel zijn. Waarom dat is? In een advertentie campagne op LinkedIn zal voor succes worden afgerekend, heb je dus een slechte campagne dan kost dit veel geld. Je hebt een top LinkedIn ads-specialist nodig, die dit voor je opzet, beheert en optimaliseert. Die de tools voor LinkedIn op zijn duimpje kent en die je kunt vertrouwen.

LinkedIn Ads specialisten zijn beschikbaar via het TopCampaign netwerk. De LinkedIn ads specialist zorgt ervoor dat elke euro die je in je LinkedIn campagne steekt, wat oplevert voor je business. Daardoor kun je meer klanten binnenhalen, meer producten verkopen en harder groeien.

We zien dat veel ondernemers en bedrijven LinkedIn onderschatten als platform. Terwijl er enorm veel uit te halen is als je weet wat je moet doen! Laat je vrijblijvend informeren door één van onze specialisten en kom erachter wat er mogelijk is. Ook als B2C bedrijf kan LinkedIn interessant zijn om jezelf op te profileren. Stel je bijvoorbeeld voor dat je ooit aan een overname of aan financiering gaat denken. Dan zou het toch prettig zijn als je een aantal mensen in je netwerk hebt die je daarbij kunnen helpen? Via LinkedIn is dat bij uitstek mogelijk.

De specialisten van TopCampaign hebben bovendien niet alleen LinkedIn kennis, maar weten bijvoorbeeld ook de weg op Facebook, Instagram en Google Search. Daardoor kunnen ze goed ook adviseren bij de allocatie van budgetten.

Een exclusief netwerk van LinkedIn ads specialisten

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor TopCampaign

Top 5% LinkedIn specialisten

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen halfbakken resultaten. Wij hebben de perfecte LinkedIn ads-specialist al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op werkpassie, technische kennis, communicatie en resultaat gerichtheid. De top 5% die daaruit is gekomen, zet zich ook graag in voor jouw organisatie.

Geen kosten

Wij zijn geen agentschap of recruiter. We willen gewoon de beste LinkedIn ads-expert koppelen aan een slim bedrijf. Uit ervaring weten wij dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste is. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een unieke tevredenheidsgarantie.

Een LinkedIn specialist in 48 uur

Normaal kan het maanden duren om een goede LinkedIn-specialist te vinden. TopCampaign belooft je een top expert binnen een paar dagen. Hoe? Je laat ons eerst weten wat je zoekt. In een kort gesprek gaan we er dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale LinkedIn ads-specialist aan je voor.

Persoonlijke service

TopCampaign is een netwerk waarin de beste LinkedIn ads experts van Nederland zitten. Bij zo’n exclusief netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk en met kennis van zaken. Natuurlijk letten wij erop dat de geselecteerde freelancers goede communicatievaardigheden hebben. Net als wij.

Enkele van onze top LinkedIn ads-specialisten

Manon Krom

Manon Krom

Manon Krom is een PPC specialist pur sang. Als één van de eerste 10 Google medewerkers in Nederland weet ze als geen ander wat nodig is om online succes te boeken. Manon heeft zich met veel passie ingezet voor bedrijven als Viking Direct, Startselect en is nu beschikbaar om ook voor jouw PPC campagne groei te realiseren.

Geert v.d. Rijdt

Geert v.d. Rijdt

Geert heeft namens een bureau diverse campagnes beheerd van zowel corporates als MKB-bedrijven. Hij startte onlangs zijn eigen bureau en legt zich als freelancer met name toe op B2B (LinkedIn) marketing. Geert heeft bewezen op creatieve wijze groei te kunnen realiseren op dit platform.

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe is een performance marketeer met ruim 7 jaar ervaring. Naast het realiseren van groei, blinkt Lieuwe ook uit in het minimaliseren van de acquisitiekosten in Google Ads. Hiervoor richt hij op maat gemaakte en ‘real-time’ rapportages voor je in. Huur Lieuwe direct in en ervaar welk verschil dit voor je campagne kan maken.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je LinkedIn ads vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je LinkedIn vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We stellen de ideale LinkedIn ads freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw LinkedIn campagne wordt top!

    De LinkedIn ads specialist zet een alles wat nodig is voor je op om bezoekers naar je website te trekken. Succes gegarandeerd.

De top 5% LinkedIn ads-specialisten van Nederland. Direct beschikbaar.