Over ons

Hoe een exclusief netwerk van de beste online marketing freelancers onstond...

De beste online marketeers beschikbaar maken is onze dagelijkse missie, waar we ons met veel passie voor inzetten. TopCampaign is dan ook geen standaard platform waar er al zo vele van zijn. We verzekeren de kwaliteit van een ‘bureau’, maar dan zonder de poespas en dus ook zonder de extra kosten.

TopCampaign is precies de site waarvan wij hadden gehoopt dat die veel eerder was bedacht, in de tijd dat we zelf onze online bedrijven aan het uitbouwen waren….

Onze achtergrond is misschien wel dezelfde als die van jou. Wij zijn de mensen achter online ondernemingen zoals EventTrips, RB Group

en Gamebasics (onder games bekend van OSM).

Reinier Linthorst Homan

Jeroen Derwort

“De beste online marketeers beschikbaar maken”

Onze bedrijven werden pas echt een succes toen we de vinger wisten te leggen op twee problemen:

  1. Je moet niet alle online expertise ‘in house’ willen hebben. Met een team van externe experts loop je voorop in de snel veranderende wereld van online marketing.
  2. Zorg dat je specialistische experts inhuurt. Als je generalisten vraagt, krijg je algemene oplossingen. Daarmee ga je je niet onderscheiden ten opzichte van concurrenten.

Na een lange zoektocht, veel gesprekken en ‘trial and error’-ervaringen met freelancers, hadden we na verloop van tijd een aantal goede experts waar we mee samenwerkten. En die maakten het verschil. Bevriende ondernemers vroegen vervolgens of ze ook gebruik mochten maken van deze experts. Zo is als vanzelf TopCampaign ontstaan.

Om online aan de top te staan, heb je topspecialisten nodig.

Bij TopCampaign vind je die. Wij koppelen de beste online marketing freelancers graag aan slimme bedrijven. Zodat elke campagne onverslaanbaar wordt.

TopCampaign heeft de Top 5% van de Nederlandse online marketing specialisten geselecteerd. Voor elk specialisme. Zodat je moeiteloos een topcampagne kunt uitrollen!

Dutch Innovation Factory
cor030
cors076

Wat we willen bereiken

Ons doel is om het beste marketingadvies beschikbaar te maken voor de slimste bedrijven. Het zou anno 2020 niet langer ingewikkeld en tijdrovend moeten zijn om goede experts te vinden. En daar zetten wij ons dagelijks voor in. Een online marketing bureau 3.0 zeg maar. Wel de waarde, niet de poespas en te hoge kosten.

Door te luisteren naar onze gebruikers, verbeteren we niet alleen onze dienstverlening, maar hebben we ook meer ‘niche’ online marketing experts toegevoegd aan ons netwerk. Ben je op zoek naar een speciale expert of heb je een andere vraag aan ons? Laat het ons weten en één van onze consultants helpt je graag verder. 

Dutch Innovation Factory

Ons kantoor bevindt zich in de Dutch Innovation Factory. Een oude margarinefabriek die veranderd is in een innovatiefabriek. Met een bruisende energie, een industriële setting, diverse Innovation Labs en een levendige community. Een Playground for Digital Innovators. Deze oude fabriek is een inspirerende omgeving om te werken, studeren, innoveren, flexwerken en creëren. 

Typisch het soort omgeving waar wij ons goed thuisvoelen! En onze freelancers trouwens ook. Een keer een kijkje nemen? Dat kan. Kom bij ons langs en we geven je graag een rondleiding.