VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom een SEA specialist van TopCampaign?

SEA is een vak apart, waarin je niet om specialisten heen kunt. Waarom? Bij een Search Engine Advertising campagne ga je betalen per klik, lead of conversie. Dit kost geld. Gerommel daarmee kan veel geld kosten. Je hebt een top SEA-specialist nodig die dit voor je opzet, beheert en optimaliseert. Die je kunt vertrouwen. Deze SEA specialisten zijn beschikbaar via het TopCampaign netwerk. De SEA specialist zorgt ervoor dat elke euro die je in bijvoorbeeld in een Google Adwords campagne stopt, zoveel mogelijk oplevert voor je business. Daardoor kun je meer klanten binnenhalen, meer producten verkopen en harder groeien. Natuurlijk kun je ook met SEO groeien. Onze SEO specialisten helpen je graag met Search Engine Optimization om je website beter vindbaar te maken. Maar wil je snel resultaat en wil je de vindbaarheid extra kracht bij zetten, dan is SEA een onmisbaar middel. Met SEA kun je heel gericht met budgetten werken om effectief bezoekers te trekken. Daarbij is ervaring met wat werkt en niet werkt goud waard. De freelancers van TopCampaign hebben die ervaring omdat SEA hun dagelijks werk is. Ze kunnen direct een effectieve Google Adwords campagne neerzetten.

Een exclusief netwerk van SEA specialisten

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor TopCampaign

Top 5%

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen middelmatige resultaten. Wij hebben de perfecte SEA-expert al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op werkpassie, technische kennis, communicatie en resultaat gerichtheid. De top 5% die daaruit is gekomen, zet zich ook graag in voor jouw organisatie.

Geen kosten

Wij zijn geen agentschap of recruiter. We willen gewoon de beste SEA-expert koppelen aan een slim bedrijf. Uit ervaring weten wij dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste werkt. Voor beide partijen. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een tevredenheidsgarantie.

Een SEA-expert in 48 uur

Normaal kan het maanden duren om de juiste SEA-specialist te vinden. Middelmatigheid kost geld. TopCampaign belooft je de beste expert binnen een paar dagen. Hoe? Je laat ons eerst weten wat je precies zoekt. In een kort gesprek gaan we er wat dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale SEA-expert aan je voor. Twijfel je? Dan zoeken wij voor je verder.

Persoonlijke service

TopCampaign is een exclusief netwerk van SEA experts. Bij zo’n netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk en met kennis van zaken. Natuurlijk letten wij erop dat de geselecteerde freelancers goede communicatievaardigheden hebben. Net als wij.

Enkele van onze top SEA-specialisten

Manon Krom

Manon Krom

Manon Krom is een PPC specialist pur sang. Als één van de eerste 10 Google medewerkers in Nederland weet ze als geen ander wat nodig is om online succes te boeken. Manon heeft zich met veel passie ingezet voor bedrijven als Viking Direct, Startselect en is nu beschikbaar om ook voor jouw PPC campagne groei te realiseren.

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe is een performance marketeer met ruim 7 jaar ervaring. Naast het realiseren van groei, blinkt Lieuwe ook uit in het minimaliseren van de acquisitiekosten in Google Ads. Hiervoor richt hij op maat gemaakte en ‘real-time’ rapportages voor je in. Huur Lieuwe direct in en ervaar welk verschil dit voor je campagne kan maken.

Marc Hoes

Als mede eigenaar van een online marketing bureau heeft Marc veel ervaring alle strategische aspecten van online marketing. Hij werkte o.a. voor bedrijven als Etos en Bavaria en via TopCampaign is zijn kennis direct voor u beschikbaar.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je SEA vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je SEA vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We stellen de ideale SEA freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw SEA wordt state-of-the-art!

    De SEA expert zet een alles wat nodig is voor je op om bezoekers naar je website te trekken. Succes gegarandeerd.

De top 5% SEA experts van Nederland. Direct beschikbaar.