VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Waarom een SEO specialist van TopCampaign?

SEO (Search Engine Optimization) is het hoger laten ranken van je website in de zoekresultaten van Google. Hierdoor krijg je meer bezoekers voor je website. Het is de beste manier om kosteneffectief je business te laten groeien. Maar hoe zorg je dat je website hoger scoort in de zoekmachines? Dat is een vak apart. De algoritmes van Google worden elke keer weer bijgesteld. Wat vandaag werkt, zal morgen weer anders zijn. De SEO specialisten van TopCampaign hebben van SEO hun dagelijks werk gemaakt. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op SEO-gebied en kunnen je helpen je website hoger te laten ranken.

Natuurlijk kun je ook adverteren op Google. Met SEA (Search Engine Advertising) geef je euro’s uit en krijg je snel conversie en resultaat. Maar bezoekers die via SEO binnen komen zijn gratis. Op de lange termijn kan SEO van onschatbare waarde voor je business zijn. De slimste bedrijven verdienen heel veel geld omdat ze hoog scoren in Google. Daarbij zijn ze geholpen door experts, zoals die van TopCampaign. Vraag jezelf af: waarom zou jij daar geen gebruik van maken?

Natuurlijk kan iedereen zich een voorstelling maken van hoe SEO precies werkt en de basisprincipes zijn eenvoudig. Met basiskennis over SEO en wat tips kun je prima beginnen. Maar het gaat erom het verschil te maken ten opzichte van de rest. Hoe rank je hoger dan je concurrent, die ook zijn best doet? Hoe zorg je ervoor dat die ranking blijvend is? Specifieke SEO expertise binnenhalen is duur. Freelancers hebben het voordeel dat ze snel beschikbaar zijn en de benodigde SEO ervaring hebben om gelijk van start te gaan.

Een exclusief netwerk van SEO experts

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor TopCampaign

Top 5%

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen middelmatige resultaten. Wij hebben de perfecte SEO-expert al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op technische kennis, werkpassie, communicatie en resultaat gerichtheid. Daaruit is een top 5% gekomen, die zich ook graag inzet voor jouw organisatie.

Geen kosten

We zijn geen recruiters of agentschap. We willen gewoon de perfecte SEO-expert matchen met mooie bedrijven. Uit ervaring weten we dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancer het beste werkt voor beide partijen. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een unieke tevredenheidsgarantie.

Binnen 48 uur een SEO-expert

Normaal kan het maanden duren om de juiste SEO-expert te vinden. Soms nog langer. TopCampaign belooft je de perfecte match binnen een paar dagen. Hoe? Je laat ons eerst weten wat je precies zoekt. In een kort gesprek gaan we er wat dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale SEO-expert aan je voor. Twijfel je? Dan zoeken we verder. Maar dat gebeurt zelden.

Persoonlijke service

TopCampaign is een exclusief netwerk van SEO experts. Bij zo’n netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk, direct, en met grondige kennis van zaken. En natuurlijk letten we erop dat de geselecteerde freelancers hechten aan goede communicatievaardigheden. Net als wij.

Enkele van onze beste SEO-experts

Thomas v.d. Bruggen

Thomas v.d. Bruggen

Thomas heeft zijn sporen verdiend door nu al jarenlang z’n eigen site bovenaan in de organische zoekresultaten te krijgen. Hij laat daarmee de bekende grote travel partijen achter zich en daardoor is Huishurenibiza.nl marktleider geworden in de populaire niche voor vakantiehuizen op Ibiza.

Robert Koelewijn

Robert is een erkent SEO en CRO specialist. Hij heeft grote projecten gedaan bij o.a. Manutan en Solvari. Daarnaast is hij de auteur van het online marketing boek: ‘Jouw online marketing strategie’.

Michel Kant

Michel Kant

Michel is een ervaren SEO expert met internationale SEO management ervaring en hoge technische kennis. Michel begon zijn carrière bij het toonaangevende online marketingbureau Traffic4U. Hij was daarna bij Staples verantwoordelijk voor de vernieuwing en verbetering van het algehele e-commerce platform.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je SEO vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je SEO vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We stellen de ideale SEO freelance expert aan je voor uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw SEO wordt state-of-the-art!

    Samen met de SEO expert maak je de SEO van jouw website geweldig. Succes gegarandeerd.

De top 5% SEO experts van Nederland. Direct beschikbaar.

8 onmisbare tips voor effectieve SEO in 2020

Het is een keiharde waarheid: als je niet in Google’s top-10 zoekresultaten staat voor je keywords, dan is je website praktisch onzichtbaar op Google. Wij hebben 8 SEO tips voor je om daar wat aan te doen. Het goede nieuws is: het is geen rocket science. Maar het vergt wel voortdurende aandacht.

Lees verder »