VERTROUWD DOOR START-UPS EN SLIMME BEDRIJVEN

T-Mobile
Young Financials
Manutan
VoetbalTravel
T-Mobile
Young Financials
Dutch Innovation Factory
VoetbalTravel

Wat is een Virtual Team?

Een Virtual Team (virtueel team) is een team waarbij de leden niet fysiek bij elkaar zitten, maar samenwerken via communicatietechnologie. Een team dat op afstand met elkaar werkt dus. Als je net met een team gaat beginnen als ondernemer is dit vaak een makkelijke manier om samen te werken. Maar het is ook een goede en veelgebruikte manier om meerdere freelance specialisten te combineren. Zeker in de huidige tijd, waarin samenwerken op locatie niet meer vanzelfsprekend is.

Waarom een Virtual Team van TopCampaign?

TopCampaign beschikt over een netwerk met daarin de top-5% marketing freelancers. Een virtueel team gebaseerd op marketeers van TopCampaign is dus een soort all-star team. Marketeers van TopCampaign zijn gewend om in virtual teams te werken, omdat deze vorm van samenwerken met freelancers steeds vaker wordt toegepast.

Een virtual marketing team van TopCampaign kan bijvoorbeeld bestaan uit specialisten op het gebied van SEO, SEA, ASO, CRO, e-mail en content marketing. Als je kiest voor een virtual team heb je vrije keuze uit de specialisten die je in het team wilt hebben.

TopCampaign helpt niet alleen bij het formeren van een virtual team, maar ook bij het managen ervan. Wij houden vinger aan de pols nadat het project is gestart en zullen met de freelancers regelmatig contact blijven houden, om ervoor te zorgen dat alles gesmeerd loopt. Uiteraard bemoeien wij ons niet met de inhoud, maar zeker met een virtueel team is het van belang dat het proces goed loopt en alle specialisten goed samenwerken.

Een exclusief netwerk van experts voor je virtual team

Waarom start-ups en slimme bedrijven kiezen voor een virtueel team van TopCampaign

Top 5%

Geen gedoe, geen onzekerheid, geen middelmatige resultaten. Wij hebben de perfecte experts voor je virtual team al voor je gevonden. Hoe? We hebben de Nederlandse online marketing freelancers gescreend op technische kennis, werkpassie, communicatie en resultaat gerichtheid. Daaruit is een top 5% gekomen, die zich ook graag inzet voor jouw organisatie.

Geen kosten

We zijn geen recruiters of agentschap. We willen gewoon de perfecte experts matchen met mooie bedrijven. Uit ervaring weten we dat direct contact tussen opdrachtgever en freelancers het beste werkt voor beide partijen. We rekenen geen commissie; we bieden je wel een unieke tevredenheidsgarantie.

Binnen 48 uur een virtual team

Normaal kan het maanden duren om een goed virtueel team te vinden. Soms nog langer. TopCampaign belooft je een virtual team binnen een paar dagen. Hoe? Je laat ons eerst weten wat je precies zoekt. In een kort gesprek gaan we er wat dieper op in. Daarna stellen we binnen 48 uur de ideale experts aan je voor, waaruit je je virtual team kunt vormen. Twijfel je? Dan zoeken we verder. Elk lid kan afzonderlijk worden gekozen.

Persoonlijke service

TopCampaign is een exclusief netwerk van online marketing experts. Bij zo’n netwerk hoort een exclusief serviceniveau: persoonlijk, direct, en met grondige kennis van zaken. En natuurlijk letten we erop dat de geselecteerde freelancers hechten aan goede communicatievaardigheden. Net als wij.

Enkele van onze beste virtual team experts

Manon Krom

Manon Krom

Manon Krom is een PPC specialist pur sang. Als één van de eerste 10 Google medewerkers in Nederland weet ze als geen ander wat nodig is om online succes te boeken. Manon heeft zich met veel passie ingezet voor bedrijven als Viking Direct, Startselect en is nu beschikbaar om ook voor jouw PPC campagne groei te realiseren.

Thomas v.d. Bruggen

Thomas v.d. Bruggen

Thomas heeft zijn sporen verdiend door nu al jarenlang z’n eigen site bovenaan in de organische zoekresultaten te krijgen. Hij laat daarmee de bekende grote travel partijen achter zich en daardoor is Huishurenibiza.nl marktleider geworden in de populaire niche voor vakantiehuizen op Ibiza.

Geert v.d. Rijdt

Geert v.d. Rijdt

Geert heeft namens een bureau diverse campagnes beheerd van zowel corporates als MKB-bedrijven. Hij startte onlangs zijn eigen bureau en legt zich als freelancer met name toe op B2B (LinkedIn) marketing. Geert heeft bewezen op creatieve wijze groei te kunnen realiseren op dit platform.

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe Vreeswijk

Lieuwe is een performance marketeer met ruim 7 jaar ervaring. Naast het realiseren van groei, blinkt Lieuwe ook uit in het minimaliseren van de acquisitiekosten in Google Ads. Hiervoor richt hij op maat gemaakte en ‘real-time’ rapportages voor je in. Huur Lieuwe direct in en ervaar welk verschil dit voor je campagne kan maken.

Hoe het werkt

  • 1. Stel ons je online marketing vraag

    Een expert uit ons team zal vervolgens contact met je opnemen om zo te zorgen dat we je vraag goed begrijpen.

  • 2. Wij vinden de ideale match

    We formeren het ideale virtual team van freelancers voor je, uit het exclusieve netwerk van TopCampaign.

  • 3. Jouw virtual team gaat aan de slag!

    Het virtual team start een TopCampagne voor jouw bedrijf. Succes gegarandeerd.

De top 5% online marketeers van Nederland in een virtual team. Direct beschikbaar.

Lees meer over online marketing

Lockdown

5 online marketing kansen tijdens de COVID-19 lockdown

Een nieuwe harde lockdown in de COVID-19 crisis heeft Nederland weer deels lamgelegd. Offline business heeft het zwaar. Maar online zijn er nog volop kansen. Consumenten wenden zich massaal tot webwinkels en abonnementsdiensten. Hoog tijd dus om met behulp van online marketing het maximale eruit te halen! Hier zijn vijf manieren.

Lees verder »